Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

Mayola

Location: London
Status: Complete

A carefully scaled, full width rear extension to a London property creating a wonderfully generous kitchen / dining space and a specatcular relationship with the garden.

A textured brick portal with deep reveals holds the full width glazing that can fold back completely to dissolve the relationship between inside and out. Carefully positioned and detailed rooflights draw daylight deep into the plan and a beautifully coloured sedum green roof makes the view from the upper floors over and across the new extension a delight!






“3|10 Studio designed our rear extension. They talked us through the various options and came up with great plans, incorporating some superb ideas that would never have occurred to us, and with an attention to detail throughout that made for such a beautiful finished space.

Throughout the building project itself, they were regularly in touch to keep track of progress and were meticulous in assisting us in complying with the various regulations, letting us know in good time about any upcoming paperwork which we would need to complete, liaising with the authorities, and generally making our life much, much easier than it would have been otherwise.

We couldn’t be happier with our light-filled, beautiful new kitchen and look forward to working with 3|10 Studio again in the future.”

                                            - Dr. Rachel Pocock, Client, Mayola House

Using Format